Beton Amprentat Ploiesti

Beton Amprentat Ploiesti - Realizam beton amprentat in Ploiesti si tot judetul Prahova. Peste 17 ani de experienta!

Beton Amprentat Ploiesti

Beton Amprentat Ploiesti ▷ cu ajutorul pavajului din beton amprentat se poate recrea forma, textura si culoarea pietrei naturale, pietrei de rau, pietrei cubice, granitului, ardeziei, caramizii si chiar si a lemnului. Contacteaza-ne pentru o oferta de pret in Ploiesti sau Prahova!

Beton Amprentat Ploiesti ▷ Oferta de Pret / m² in 2024

Cere o cotatie de pret

  Cod de securitate captcha

  Beton Amprentat Ploiesti - Oferta de Pret m2 in PloiestiConstructorii europeni sunt de parere ca betonul amprentat este cel mai avantajos sistem de pavare al momentului, mult mai practic si mai durabil decat solutiile conventionale montate piesa cu piesa precum piatra naturala, pavalele sau gresia.

  Fiind aplicat prin turnarea compozitiei pe intreaga suprafata si, apoi, finisat, prin amprentare cu stante speciale, betonul amprentat nu necesita un timp de executie indelungat precum alte tipuri de pavaje. Suprafata finisata este rezistenta, nu se crapa si nu se fisureaza in timp.

  In ceea ce priveste posibilitatile de design, betonul amprentat intrece cu mult pavajele existente in prezent pe piata, avand capacitatea de a reda aspectul si textura acestora si de a crea o multime de alte modele decorative intr-o gama variata de culori si combinatii de culori. Esti din Ploiesti sau Prahova si doresti sa realizezi un proiect cu pavaj din beton amprentat? Contacteaza-ne! Cotatia de pret este gratuita!

  Cat costa m2 de beton amprentat in Ploiesti?

  Pretul pe m² de beton amprentat in Ploiesti (Prahova) variaza de la o lucrare la alta – intre 120 si 170 lei/m². Pretul este calculat in functie de cati m² are aria care se doreste a fi amprentata si grosimea placii de pavaj (10-15-20 cm). Un pret mediu este undeva in jurul a 145 de lei / m².

  Contacteaza-ne pentru o cotatie de pret personalizata in Ploiesti sau oricare alta localitate din judetul Prahova! ☏ 0769-337-219. Lucram de peste 17 ani in Ploiesti, Azuga, Baicoi, Boldesti-Scaeni, Breaza, Busteni, Campina, Comarnic, Mizil, Plopeni, Sinaia, Slanic, Urlati, Valenii de Munte, judetul Prahova si toata Romania! Avem o vasta experienta acumulata in toata aceasta perioada, lucram rapid, eficient si terminam intotdeauna la timp!

  Sună la 0769 337 219
  error: