Beton Amprentat Pitesti

Beton Amprentat Pitesti - Realizam beton amprentat in Pitesti si tot judetul Arges. Peste 17 ani de experienta!

Beton Amprentat Pitesti

Beton Amprentat Pitesti ▷ betonul castiga o popularitate binemeritata in amenajarea si reamenajarea spatiilor exterioare. Tehnologiile sunt variate. Una dintre tehnologiile populare este amprentarea betonului. In cazul in care reamenajezi o suprafeta exterioara, pavajul din beton amprentat poate fi o optiune excelenta.

Beton Amprentat Pitesti ▷ Oferta de Pret / m² in 2024

Cere o cotatie de pret

  Cod de securitate captcha

  Cauti o echipa pentru realizarea unui proiect cu beton amprentat in Pitesti?

  Beton amprentat Pitesti - Pret Beton amprentat PitestiPavajul din beton amprentat este o idee excelenta pentru a amenaja gradina cu alei decorative, sa ii creasca valoarea estetica si sa o transforme intr-un spatiu perfect functional, mai ales ca poate fi aplicat chiar si in gradinile mici cu alei inguste sau in panta.

  Pentru exterior, cele mai utilizate tipuri de decor cu beton amprentat sunt cele care imita materialele naturale, precum piatra sau lemnul. Pot fi, insa, realizate si alte tipuri de amenajari personalizate cu alei colorate imprimate cu o gama variata de forme geometrice sau linii.

  Pavajul  amprentat are nu doar frumusetea sa specifica, ci si o durata mare de viata. Compozitia acestui tip de pavaj este mult imbunatatita fata de cea a betonului clasic astfel incat nu este afectat de umiditate, de ger sau de arsita atunci cand este intretinuta simplu prin lacuire. In cazul in care doresti realizarea unui proiect cu beton amprentat in Pitesti sau oricare alta localitate din Arges contacteaza-ne!

  Cat costa m2 de beton amprentat in Pitesti?

  Pretul pe metru patrat de beton amprentat in Pitesti variaza de la un proiect la altul (120-170 lei/m²). Pretul se calculeaza in functie de cati m² are suprafata si grosimea pavajului (10-15-20 cm). Un pret mediu ar fi de 145 de lei / m².

  Indiferent de tipul suprafetei, orizontala, inclinata sau verticala, exterioara sau interioara, mica sau mare, contacteaza-ne! Avem capacitatea de a realiza orice tip de proiect – indiferent de marime sau complexitate. Contacteaza-ne pentru o oferta de pret personalizata in Pitesti (Arges)!

  Sună la 0769 337 219
  error: